• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla, Lajme

10 shenjat që tregojnë se keni gjetur partnerin ideal

Askush nuk është perfekt në këtë botë, por kur biem në dashuri ne mendojmë se kemi gjetur partnerin ideal, i cili mishëron të mirën, te bukurën, dhe të vërtetën.

Por mbas disa kohesh ne fillojmë dhe i bëjmë vetes një pyetje. A kam zgjedhur personin e duhur për partner?
Këto janë 10 shenjat që tregojnë se keni gjetur partnerin ideal:

1- Ai nuk ka frikë nga asnjë vështirësi dhe është i gatshëm të zgjidhë çdo problem.

2- Ai mund të përgatisë vetë ushqimin e tij.

3- Ai gjithmonë të mbështet ty , edhe kur ju keni bërë një problem serioz.

4- Ai i kushton vëmënjde cdo detaji

5- Ai është i ditur dhe jo vetëm i zgjuar .

6- Ai di të të sjellë në humor.

7- Ai di si të bëjë kompromis dhe të jetë njeri i kuptueshem.

8- Ai nuk i harron asnjëherë problemet tua, pasi del nga shtëpia.

9- Opinioni juaj gjithmonë ka vlerë për të.

10- Ai ju ndihmon me punët e shtëpisë./intv.al