• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë, Këshilla

7 cilësi që meshkujt preferojnë tek femrat

Shkencëtarët (kryesisht meshkujt), kanë bërë qindra  kërkime se çfarë pëlqen një femër tek një mashkull. Por ka shumë më pak kërkime se çfarë një mashkull gjen tërheqëse tek një femër.

Pamja e jashtme nuk është gjithmonë gjithçka, mund të tërheqë, por  s’jep atë shkëndijën e nevojshme.
 
Ka disa studime të tjera të vogla, rezultatet e së cilave janë mahnitëse.

1- Meshkujt preferojnë femrat që janë në fazën e ovulimit.

2- Meshkujt pëlqejnë femrat që qeshin me shakatë e tyre.

3- Studime të shumëfishta kanë gjetur se burrat preferojnë femrat e ndershme.

4- Meshkujt tërhiqen më tepër nga femrat që vishen me të kuqe.

5-Meshkujt pëlqejnë femrat të cilat reflektojnë me dinakeri aksionet e tyre.

6-Disa hulumtime kanë arritur në rezultatin se meshkujt pëlqejnë femrat në grup.

7-Meshkujt preferojnë femra të cilat kanë tipare si sinqeriteti, mirësia, dhe këmbëngulja.