• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë

A keni parë kishë në formë këpuce?! Ajo ndodhet në…

Mos u çudisni por kjo ndërtesë blu në formë këpuce është kishë dhe është ndërtuar vetë në këtë lloj forme. Ajo ndodhet në Tajvan të Kinës dhe është ndërtuar e tillë që të tërheq rreth saj sa më shumë femra. Kisha blu dhe argjentë mirëpret të gjitha gratë dhe vajzat moderne.