• youuinsttaaffccbb
TEST
Fotot, Lajme

Brenda festës së 10-vjetorit të “Ami Event”, ja si u veshën VIP-at

“RevistaWho.Com” ishte këtë javë në një tjetër event VIP. Agjencia “Ami Event” festoi 10-vjetorin e krijimit dhe në festën e organizuar morën pjesë mbi 500 të ftuar… Personazhe të famshëm të ekranit shpalosën në fotot përpara murit të famës gjithë fantazinë e tyre në kombinime dhe modele nga më të larmishmet. Disa bënë modë, të tjerë çaluan në këtë pikë, ama të gjithë gëzuan bashkë me themeluesit e “Ami Event”, Amarda Toska dhe Ermal Mamaqi historinë e tyre 10-vjeçare, që është e mbushur me suksese e sfida të vështira, me dasma e evente të llojllojshme, duke ndërtuar kështu një kompani të famshme në organizimin e eventeve. Më poshtë sjellim fotot nga festa. / revistawho.com

2ae01b3e-9675-472e-b0d5-a5d484152571 2f7d9feb-ceba-4943-bc26-edafe00909ad 3a9600b0-1bf2-4ea9-81aa-be5d3c9f2ffe 3a92341e-c774-43cd-9a89-c7b8a9330077 99f92ae4-db25-4d2b-a649-e3ccb3e1726f 100_7009 100_7045 100_7047 100_7051 100_7055 100_7056 100_7062 100_7065 100_7069 100_7073 100_7075 100_7078 100_7081 100_7089 100_7099 100_7104 100_7108 100_7123 100_7124 100_7129 100_7134 100_7139 100_7141 100_7148 100_7156 100_7161 100_7165 100_7168 100_7172 100_7174 100_7179 100_7184 100_7187 100_7191 100_7197 100_7200 100_7206 100_7215 100_7219 100_7222 100_7226 100_7228 100_7234 100_7238 100_7241 100_7243 100_7249 100_7251 100_7254 100_7256 100_7257 100_7260 100_7264 100_7266 100_7277 100_7288 100_7292 100_7293 100_7295 100_7298 100_7304 100_7306 100_7308 100_7309 100_7314 100_7316 100_7323 100_7331 100_7335 100_7339 100_7351 100_7358 100_7364 100_7365 100_7370 100_7374 100_7385 100_7387 100_7393 100_7396 100_7399 100_7402 100_7406 100_7409 100_7410 100_7413 100_7414 100_7444 100_7449 100_7454 100_7462 100_7467 947f0fd9-febd-4f14-8ed6-ad1b0b7970aa 7451bf29-0a36-4123-9f37-50ca12255734 d58d5c74-4542-46f2-8cfb-b8bbd0bedca7 f41b2497-ec77-4564-bc19-4b4f274ec59e
<
>