• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Hakmarrje”, ja çfarë do të ndodhë nesër

Në 27-vjetorin e martesës së tyre, Shahika dhe Haldun do të japin intervistë në një gazetë prestigjoze.

Jamur dhe Selen do të kenë debatin e rradhes për Emren.

Adem dhe Jamur gjenden përballë njëri-tjetrit. Çfarë ka zbuluar ai nga e shkurara e saj?

Jamur telefonon menjëherë dikë për ta ndihmuar.

Hakan mëson që Jamur ka refuzuar Ryzgarin dhe debaton me miken e saj.

Nuk do të jenë të pakta surprizat gjatë intervistimit të pjestarëve të familjes Arsoi.

Edhe pse Jamur kërkon nga Emre që të mos përmendet në intervistë, Selen ja del që të vërë çiftin në qendër të saj. Si do të reagojë Emre kur të mësojë çfarë ka ndodhur?

Ndërsa Jamur dhe Emre afrohen gjithnjë e më shumë, të tjera detaje do të tregohen nga e shkuara e Jamurit.

Çfarë do të shkruhet në artikullin përfundimtar në gazetë?/tvklan