• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Hakmarrje”, ja çfarë do të ndodhë nesër

Shahika shkon për vizitë te Lejla. Si është gjendja e saj shëdetësore?

Jamur takon Ryzgar. A do të qetësohet situata mes tyre?

Selen është tejet e mërzitur dhe Shahika përpiqet t’i qëndrojë pranë.

Në darkën e organizuar për 27-vjetorin e martesës, Jamur do të japë një dhuratë të vyer.

Mbrëmja do të tensionohet kur Xhemre do të sjellë në darkën familjare Barësh.

Emre mëson se Rygzar ka shprehur dashurinë e tij ndaj Jamur. Si do të reagojë ai?

Adem nuk ka hequr dorë nga zbulimi i së shkuarës së Jamurit. Çfarë do të zbulojë ai?

Shahika dëshpërohet nga rrjedhja e ngjarjeve. Ajo do të marrë një vendim tronditës.

Hakan mëson mbi të shkuarën e Selen dhe i kërkon Jamurit të ketë kujdes ndaj saj.

A do të munden Emre dhe Jamur të rekuperojnë marrëdhënien mes tyre?/tvklan