• youuinsttaaffccbb
TEST
Jetë

Ja cila është lulja fatsjellëse për femrat

Spatifilum – është njëra nga këto bimë. Besohet se kjo lloj bime sjell fat për personat që e kultivojnë dhe kujdesen për të. Ku fshihet lumturia e femrës? Sigurisht, kjo është harmonia në shtëpi, por mund të ketë harmoni edhe aty ku nuk ka shpatulla mashkullore dhe këmbë fëmijësh. Besohet se kjo bimë është përgjegjëse për mirëqenien e grave, dhe nuk e quajnë kot – lumturia e një gruaje.Nëse i dhuroni një vajze të pamartuar një bimë të tillë, ajo së shpejti në kohën e duhur do ta rregullojë jetën e saj personale. Nëse kjo dhuratë i bëhet një gruaje të martuar – në familje do të shfaqet një fëmijë. Në fakt, të gjitha bimët shtëpiake simbolizojnë diçka të veçantë – lumturi në martesë, të holla, shëndet, sukses./opinion.al