• youuinsttaaffccbb
TEST
Fotot, Who VIP

Ja cilat janё 5 femrat qё shkёlqyen dhe nё festёn pas ndarjes sё ҫmimeve ‘Oscar’ (FOTO)

Sigurisht qё ajo natё e madhe dhe tapeti i kuq i ‘Oscar’ ka patur rёndёsinё e vet dhe iu ka kushtuar tё gjithёve muaj tё tёrё pёr tё vendosur veshjen dhe orё tё tёra pёr t’u bёrё gati. Por ja disa femra qё i dhanё rёndёsi dhe festёs sё organizuar pas ndarjes sё ҫmimeve e qё dukeshin nё formё tё shkёlqyer.