• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jaman s’mund ta pranojë sëmundjen e Jusufit, nesër në “Amaneti”

Seher dhe Jaman tronditen kur mësojnë se Jusuf është diagnostikuar me leucemi. Jaman nuk mund ta besojë këtë dhe i bërtet doktoreshës duke mos e pranuar të vërtetën. Ai e shfryn zemërimin tek të tjerët teksa Seher përpiqet ta qetësojë. Të dy mundohen të mos bien në sy për dhimbjen e tyre përpara Jusufit. Seher me zor i mban lotët dhe qan fshehurazi. Kujt do ia lë fajin Jaman për këto fatkeqësi që po i ndodhin?