• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

NËNË/ Xhengiz dhe Sule shpërngulen afër Zejnep, ja çfarë ndodh sot

Zejnep flet me Turnën. Falë saj më në fund marrëdhënia mes Turnës dhe Xhahides kthehet në normalitet.

Çfarë do t’i thotë Xhahide vajzës dhe mbesës së saj?

Sule dhe Xhengiz shpërngulen në shtëpinë e tyre të re pranë Zejnep, sipas marrëveshjes së bërë. Cila do të jetë arsyeja e vizitës së Zejnep dhe Turnës?

Në darkën familjare, Turna ndihet e trishtuar, pasi vëllai i saj nuk është me të. Çfarë do të bëjë ajo?

Zejnep duhet të përballet sërish me Sulen dhe Xhengizin. Çfarë do të ndodhë?

Në mbrëmje, Zejnep torturohet nga kujtimet e fëmijërisë së saj. A do të mundet ajo të zbulojë të vërtetën e vdekjes së babait të saj?