• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Lajme

Shembujt e dashurisë që nuk njeh moshë i kemi mes personazheve publikë shqiptarë dhe të huaj

Personazhet publikë na kanë mësuar se dashuria e vërtetë nuk njeh moshë. Madje janë disa çifte që kanë në mes disa dekada diferencë moshe nga njëri-tjetrin dhe po e shijojnë ndjenjën në mënyrën më të mirë të mundshme, pa kurrfarë problemi dhe stepje nga opinioni publik.

Duke qenë se koha nuk ka fuqi kur bëhet fjalë për dashurinë dhe krijimin e një lidhjeje të fortë ne po ju kujtojmë disa personazhe të famshëm që i ndajnë brezat, por i bashkon pasioni dhe dashuria. Më tej do ju listojmë disa nga çiftet shqiptarë që kanë diferencë të konsiderueshme, por edhe të huaj.

Erisela Marko dhe Gjergj Leka  (22 vjet)

Andrra Destani dhe Sinan Hoxha (20 vjet)

Riselda Sejdia dhe Hajdin Sejdia (33 vjet)

Jeff Goldblum & Emilie Livingston

Bruce Willis & Emma Heming Willis

Mel Gibson & Rosalind Ross

Leonardo DiCaprio & Camila Morrone

Madonna & Ahlamalik Williams

Steven Tyler & Aimee Preston

Richard Gere & Alejandra Silva