• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Si ta quaj këtë dashuri”, ja çfarë do të ndodhë këtë javë…

Kushi sëmuret. Arnav kujdeset për të. Babai i Kushi sëmuret rëndë dhe shtrohet në spital. Sham tenton t’i heqë pajisjen që e furnizon me oksigjen. Arnav dhe Kushi rikthehen në Deli.

Kushi mërzitet shumë kur merr vesh për babain. Arnav e merr vesh për babain e Kushit nga Anxhali. Ai shkon në spital dhe Kushi e përqafon.

Sham përfiton nga situata dhe i thotë hallës dhe mamasë së Kushit që babai i Kushit do që Kushi të martohet me të.

Akash i kërkon falje Pajalit nga ana e Manoramës. Ai i bën një dhuratë Pajalit.

Halla i thotë Kushit që të fejohet me Sham, por Kushi nuk pranon. Ajo kupton që ka rënë në dashuri me Arnavin.

Për më shumë lexoni çdo ditë përmbledhjen ditore në revistawho.com