• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Si ta quaj këtë dashuri”, ja çfarë do të ndodhë këtë javë…

Anxhali fton Kushin në shtëpinë Raizada. Arnav nuk e pret mirë ardhjen e Kushit dhe i bërtet asaj pse ka ardhur përsëri.

Arnav dhe Kushi vendosin mos t’i flasin më njëri tjetrit. Akash i dërgon një dhuratë Pajalit dhe i propozon asaj.

Kushi humb unazën e fejesës. Arnav e gjen unazën pranë pishinës por nuk e di e kujt është.

Arnav i thotë Kushit të kërkojë falje nëse e do unazën. Kushi i tregon se është fejuar. Arnav mërzitet dhe lëndon veten.