• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Si ta quaj këtë dashuri”, Kushit i marrin rrobat, ja çfarë do ndodhë nesër

Arnav kërkon për Kushin. Ai gjen byrzylykun e saj të thyer. Pajal vjen në shtëpinë Raizada. Akash nuk shkon në punë vetëm që të jetë pranë Pajalit. Arnav kërkon për Kushin dhe e gjen brenda një grope. Arnav shpëton Kushin. Kushi bëhet me baltë dhe futet në një vend të pastrohet. Ajo i lë rrobat jashtë derës. Arnav e pret jashtë. Një çift me motorr ndalon por Arnav nuk i sheh. Gruaja ja merr rrobat Kushi dhe i lë të vetat. Kushi tmerrohet kur nuk gjen rrobat. Arnav ndërkohë sheh gruan me rrobat e Kushit dhe habitet. Ai e thërret por gruaja ikën me motorr me burrin e saj. Arnav habitet. Kushi vesh rrobat që ka lënë ajo gruaja. Arnav mahnitet kur sheh Kushin. Një makinë me disa djem vjen në drejtim të Kushit dhe Arnavit. Kushi dhe Arnav shkojnë në një vend. Një grua i thotë se ata janë të martuar por Kushi i sqaron çfarë i ka ndodhur. Gruaja nuk i beson dhe i thotë se ata janë martuar dhe janë arratisur. Kushi merr në telefon prindërit nga telefoni tyre por nuk ka valë. Ajo hipën në një tavolinë tē flasë dhe bie. Arnav e shpëton dhe e mban në krahë. Manorama i bërtet Pajalit. Pajal qan. Anxhali mundohet ta qetwsojë. Akash i bërtet mamasë së tij. Arnav merr vesh se Kushi i ka hequr gjysmën e karburantit të makinës. Arnav dhe Kushi grinden.