Tag: Rovena Dilo

DANCING WITH ROVENA!

Pjesëmarrja në spektaklin e vallëzimit dhe projektet e reja të këngëtares... Një rrëfim “si n’shpi” nga Rovena Dilo ...

Faqe 5 nga 5 1 4 5