• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

Jeta e Seherit dhe Jamanit ndryshon në mënyrë të papritur, këtë javë në “Amaneti”

Për Jamanin është shumë e vështirë të luajë rolin e çiftit të lumtur me Seherin. Seher, nga ana tjetër, po lëviz hap pas hapi në një rrezik që nuk e kishte parashikuar kurrë. Seher dhe Jaman tronditen kur një mbrëmje Jusufit i bie të fikët. Çfarë ka ndodhur me vogëlushin? Nga një lajm që do marrin për Jusufin, jeta e Jamanit dhe Seherit do ndryshojë në mënyrë të papritur.