• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë

Kur femrat janë vetëm bëjnë këto gjëra, që meshkujt s’do ti marrin vesh kurrë

Edhe femrat sillen çuditshëm, madje ndonjëherë bëhen edhe posesive me meshkujt e tyre. Ja çfarë ndodh me telefonin, Facebook-un dhe emailin kur ata e harrojnë hapur.

Kur bashkëshorti im nuk është në qytet, se di pse sillem ndryshe…

Më pëlqen edhe të flirtojë kur ai nuk është me mua

Kur ai ikën për në punë, rri me orë të tëra në dush, ha një akullore dhe mund të shëtis edhe nudo nëpër shtëpi.

Ai harron ta mbyllë postën e emaileve kështu që e kontrollojë atë.

Të njëjtën gjë bëj me mesazhet, Facebook-un apo edhe me Instagramin e tij.

Më pëlqen të shoh edhe filma erotik kur jam vetëm