• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Lajme

Pushimet drejt fundit? Ju tregojmë 4 mënyrat si të riktheheni në punë me energji të plotë

Kthimi në zyrë pas pushimeve duhet të jetë normal dhe i kënaqshëm, por jo pak përjetojnë të kundërtën dhe ndjejnë stres e mungesë dëshire për të punuar. Për të marrë masa paraprake që kjo të mos ndodhë kemi disa këshilla për ju:

Kthehu nga pushimet një ditë më herët se data në të cilën duhesh në punë që t’i japësh kohë vetes të kapësh ritmin.

Merr masa paraprake që kalendari mos mbushet papritur me takime dhe punë.

Kur je me pushime fshiji të gjithë programet që lidhen me punën që të relaksohesh plotësisht.

Besoji kolegëve dhe skuadrës, sidomos personit që do i takojë të bëjë punën tënde, kështu nuk do kthehesh me stres në punë./revistawho.com