• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

“Sarasvatiçandra”, Deni surprizon Kusumin… ja çfarë do ndodhë nesër

Deni dëgjon Vidiaçaturin dhe Jashin duke folur. Jashi i thotë Vidiaçaturit të bëjnë një kornizë me foton e Sarasit dhe Denit. Deni shkon merr foton e tij dhe të Sarasit dhe e vendos në sirtar. Deni i thotë Kusumit të marrë diçka në sirtar. Kusumi gjen foton dhe e merr. Kusum shkon tek Vidiaçatur dhe Jashi dhe u jep foton. Ajo shkon në dhomë dhe gjen një dhuratë nga Deni, një varëse që vihet në ballë. Kusum gjen edhe një letër që shkruan të vendosë varësen dhe të hapë dollapin. Ajo gjen një dhuratë tjetër, një palë vathë dhe një letër që shkruan të vendosë vathët dhe të shkojë tek tavolina. Kusum gjen një dhuratë tjetër tek tavolina, një varëse. Ajo gjen përsëri një letër tjetër dhe merr dhuratë byrzylyk dore dhe këmbe. Kusum shkon tek dritarja dhe Deni vjen. Ata kalojnë një moment shumë të bukur bashkë. Kabir largohet nga shtëpia Desai. Deni e pyet ku po shkon. Kabir i thotë se ka disa punë në qytet për dy, tre ditë. Ai përshëndetet dhe me Vidiaçaturin. Vidiaçaturi e pyet nëse do të kthehet dhe Kabiri i thotë se po. Kalika është e shqetësuar sepse nuk ka ku t’i gjejë paratë. Ajo grindet me Jashin dhe i thotë se është penduar që është martuar me të. Jash habitet. Kabir merr në telefon Menkan dhe i thotë se Guman dhe ai po shkojnë në Londër për të mos u kthyer kurrë. Jashi është i mërzitur me Kalikan. Vidiaçaturi e qetëson atë. Kalika i kërkon falje Jashit. Jashi i thotë asaj se do i japë një dhuratë që e ka ruajtur për të. Kalika mendon se është varëse floriri por mërzitet kur sheh një unazë. Vidiaçaturi merr një telefonatë. Gunial e pyet çfarë ka ndodhur. Vidiaçatur thotë se Lakshmidani është përmirësuar dhe mund të zgjohet nga koma këto ditë. Saras dhe Kumud vijnë dhe marrin vesh që Kabiri ka ikur për dy, tre ditë. Saras e merr në telefon Kabirin kur do kthehet por ai nuk i jep një datë të saktë. Saras thotë se ata duhet të presin që ai të kthehet që të marrin vesh sekretin e Gumanit. Kabir takohet me Gumanin. Vidiaçaturi u dhuron Sarasit dhe Denit kornizën me foton e tyre. Ata përqafojnë Vidiaçaturin. Guman merr Denin në telefon. Deni e hedh telefonin dhe Saras e kupton dhimbjen e tij.