• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

SI TA QUAJ KËTË DASHURI/ Kushi habitet kur gjen Arnavin në shtëpinë e saj, ja ç’do ndodhë nesër

Lavanja largohet nga familja Raizada. Kushi bisedon me Pajalin dhe i thotë se ishte faji i Arnavit që ai dhe Lavanja u ndanë. Arnav telefonon Lavanjën për t’u siguruar që ka arritur mirë në Londër. Më pas ai hap dhuratën e Kushit dhe gjen një libër që të tregon si të ndërrosh gomën e makinës. Kushi dhe Pajal aktrojnë me njëra tjetrën. Kushi futet në banjë dhe i flet Pajalit sikur të jetë Akash. Arnav vjen në shtëpinë e tyre. Kushi i kërkon Pajalit një peshqir gjasme sikur është Akashi. Pajal nuk ndodhet aty pasi është duke folur në telefon. Arnav dëgjon zërin e Kushit dhe shkon atje. Ai i jep peshqirin ndërsa Kushi e tërheq brenda në banjë duke menduar se është Pajal. Ajo fillon bërtet kur sheh Arnavin shkruan revistawho. Arnav i thotë të mos bërtasë pasi ajo është me rroba veshur. Më pas atë e telefonon Anxhali e cila i thotë të sjellë Kushin. Kushi ndihmon Anxhalinë me përgatitjet për dasmën./revistawho.com