• youuinsttaaffccbb
TEST
Instant Articles, Jetë, Lajme

Kombinimi që fiton në verë dhe vjeshtë është një dhe i vetëm: Fund me atlete

Prej disa sezonesh, fundet me atlete kanë qenë aleatët më të mirë për ne. I veshim lehtësisht në raste speciale, por edhe përditshmëri dhe kurrë nuk na zhgënjyen.

Po pse e duam kaq shumë këtë kombinim? Shumë e thjeshtë! Tregojmë kollaj anën tonë më të mirë dhe femërore, por njëkohësisht jemi shumë rehat.

Më tej ju tregojmë disa kombinime që do ju duhen tani, por edhe në fillim të vjeshtës.

Fund me prerje deri tek gjunjtë e me kopsa dhe atlete të bardha

Minifund i bardhë dhe atlete ‘chunky’

Fund me lule dhe atlete të bardha shumë të pastra, pa linja të ngarkuara

Fund xhins me atlete me ngjyrë

Fund saten me atlete lecke