• youuinsttaaffccbb
TEST
Who Serial

NËNË/ Avokati i Xhahides mbledh trashëgimtarët, ja çfarë ndodh sot

Turna e vuan verpimin e saj. Në mëngjes, ajo dhe Hasani rikthehen në shtëpinë e Sules.

Zejnep kupton gjithçka ka ndodhur dhe e tërbuar niset për te Sule. Si do të jetë përballja mes tyre?

Xhengiz, manovron sërish situatën në favor të tij.

Turna gjen mënyrën për t’u takuar me Zejnep. Ajo përpiqet të kërkojë falje për sjelljen e saj.

Xhengiz shoqërohet sërish në komisariat, por del shumë shpejt.

Avokati i Xhahides mbledh trashëgimtarët e pasurive të saj. Kush do të dalë i fituar nga ky takim?

Zejnep përpiqet sërisht të bindë Sulen mbi atë që është më e drejtë. A do ta pranojë ajo?

tvklan.al